Meny Stäng

Vad roligt att du vill utbilda dig och din hund !

Här kan du gå en hundkurs med din hund i en trevlig miljö, där målet är att ni skall bli ett team både hemma och i skogen.  

Vill du hellre ha privatträning hemma och hjälp med ett specifikt problem ?  Har du precis fått hem en liten valp och behöver, tips, råd och några anpassade övningar innan det är dags för valpkursen ? Kanske passar en webbkurs dig allra bäst, att ta del av när som helst, vart som helst ? 

Då passar Nordli Hundcenter dig och din hund !

GRUNDLYDNAD

Här börjar vi från början med de allra mest grundläggande övningarna. Du lär dig hur hunden tänker, hur du skall tackla olika problem i vardagen och hur inlärning av en hund går till.  Du får massa bra övningar att jobba med hemma, för att få en lugn, trygg och samarbetsvillig hund.

KURSUTBUD

Valpkurs

Unghund grundlydnad

Vuxen grundlydnad

Viltspår

Koppelträning

Ringträning

Privatträning/Hembesök

INSTRUKTÖR

Jag som driver Nordli Hundcenter heter Linda Nordling och är Certifierad Hundinstruktör, utbildad på Hundens Hus i Göteborg och H-märkt i Sveriges hundföretagare.

Min erfarenhet har jag byggt på våra jämthundar och jakt under mer än 25 års tid. Jag lägger stort fokus på att bygga en god relation och kommunikation med våra hundar, en grund som jag anser är nyckeln till framgång vare sig du ämnar jaga, tävla eller bara ha en mysig hund där hemma.

POSITIV FÖRSTÄRKNING

Jag jobbar med positiv förstärkning och tar hänsyn till hundens naturliga beteende vid inlärning. Här belönar vi rätt beteende istället för att bestraffa hunden när den gör fel. Jag grundar min kunskap på den senaste vetenskapen gällande hundträning. 

Att kunna läsa och förstå hundens signaler, lära dig kommunicera med den, på för den ett normalt sätt är också något som genomsyrar mina kurser.

FLEXIBILITET

Träningen är ras- och individanpassad, olika raser har olika användnignsområden och instinkter, jag är flexibel och lägger upp träningen helt utifrån era önskemål. Jag gör även hembesök om er hund inte känner sig bekväm med okända miljöer eller andra hundar. Är ni ett gäng som vill träna tillsammans här eller hemma hos er, så ordnar vi det också. 

HÄGNET

Här finns en unik möjlighet att träna med hunden lös, året om, i ett specialbyggt hägn. Nätet är 2 meter högt och ett extra starkt nät har grävts ner för att förhindrar att din hund smiter. När du går kurs här, får du som bonus tillgång till hägnet utan instruktör vid tre tillfällen. Då har ni  möjlighet att träna hundarna lösa, grilla eller bara umgås.

Vill du hyra hägnet för en kennelträff, ett kompisgäng, företag eller annat evenemang är du välkommen att kontakta oss.  

Välkommen på kurs !